Levering / Afhalen van bestellingen

Tijdens het bestellen in de webshop kun je je gewenste bezorgmethode aangeven. Deze worden hieronder benoemd en verder toegelicht.

Bezorging is tweeledig, te noemen:

Opsturen met de pakketdienst (+5,95 euro)

Pakketten die verstuurd worden met de pakketdienst/ post, worden discreet verpakt. Let op: Onze pakketdienst bezorgt op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.
Heb je een feestje in het weekend, bestel dan tijdig want op zaterdag doet onze pakketdienst geen bezorgingen.

Heb je vragen omtrent de levering? Houd dan het pakketnummer bij de hand (te vinden in de track & trace e-mail) en neem telefonisch contact op via: 046 - 42 89 980.

Bezorging Lachgas XL Koerier (+25 euro)

In de avonduren en in het weekend hebben wij een koerier die op afspraak een bezorging doet bij jou aan huis. Wij werken vanuit Weert en leveren tot en met Eindhoven. Hiervoor geldt een minimum orderbedrag van €100. Hier bovenop komt een bezorgtoeslag van €25 euro per bestelling.

Ophalen in Weert (enkel op afspraak)

Tijdens het bestellen via onze website kun je aangeven dat je je bestelling kosteloos wilt komen ophalen in Weert. Nadat de bestelling is ingediend zal een medewerker van Lachgas XL contact met je opnemen voor het maken van een ophaalafspraak. Ophalen is in samenspraak ook mogelijk op zaterdag, zondag en in de avonduren.

 

 

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL