Lachgas bestellen en laten bezorgen in Weert

Heb je een feestje of zit je op een afterparty in Weert en ben je op zoek naar lachgas, dan ben je bij Lachgas XL aan het juiste adres. Bel nu: 084 882 55 81 en binnen 20 min leveren onze koeriers lachgas bij jou in Weert. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online of neem 's nachts of in het weekend telefonisch contact met ons op.

Bezorgservice Weert, binnen 20 minuten bij jou thuis!

Wij leveren 7 dagen per week lachgas bij jou in Weert. Weet je aan het begin van de week dat je in het weekend een feestje hebt, dan is het gemakkelijk om een fles online te bestellen via onze webshop.

Zit je op een afterparty en/of gezellig bij vrienden en zijn jullie op zoek naar lachgas patronen of een goedgevulde cilinder of tank, neem dan contact met ons op via de telefoon: 084 882 55 81. Onze koeriers staan binnen 20 minuten op het door jou aangegeven adres in de gemeente Weert.

Lachgas flessen, patronen en ballonnen verkrijgbaar

In de regio Weert kunnen wij alle formaten flessen bezorgen die wij online aanbieden in de webwinkel. Voor ieder wat wils hebben wij het juiste formaat in ons assortiment. De flessen zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke draaikraan alsmede van een mondstuk, waar eenvoudig de ballon op geplaatst kan worden.

Tevens kunnen wij slagroompatronen en lachgas patronen leveren, al dan niet in combinatie met een cracker om het gas in de ballon te spuiten. De patronen bevatten 8 gram lachgas en zijn compatibel met de meest gangbare slagroomspuiten.

Lachgas voor Horeca en Lounges in Weert met factuur

Lachgas XL levert op ieder gewenst moment lachgas aan evenementen, discotheken, kroegen, cafe's en lounges in Weert. Naast de flessen kunnen wij de B2B markt voorzien van ballonnen. Indien de aanvraag tijdig bij ons binnen is, kunnen we de mogelijkheden bespreken om de lachgas ballonnen te laten bedrukken met het bedrijfslogo van jouw horecazaak. Dit zorgt uiteraard voor een hogere naamsbekendheid. Tevens kan de ballon bedrukt worden met bijvoorbeeld de naam van een volgend feestje, waardoor de ballon een informatief en promotioneel karakter krijgt.

Bij afname van onze producten ontvang je te allen tijde een factuur voor in de boekhouding. Uiteraard is de factuur voorzien van een btw splitsing en jouw kvk- en btw-nummer.

Contact opnemen of interesse?

Wil je gebruik maken van onze diensten en lachgas producten die wij aanbieden aan de B2C en B2B markt, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur geheel vrijblijvend een e-mail naar info@lachgasxl.nl. Onze klantenservice en koeriers staan voor je klaar!

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL