Lachgas mogelijkheden voor evenementen, festivals en discotheken

Lachgas XL levert ook aan de B2B markt, zoals evenementen, discotheken, festivals en horeca. De organisatie ontvangt altijd een officiele factuur voor in de boekhouding.

Levering aan de B2B tak is bij ons tweeledig, te noemen zijn:

1) Wij komen met een ervaren team inclusief professionele spullen en materialen de verkoop van lachgas ballonnen verzorgen, waarbij de organisatie na afloop een vooraf overeengekomen interessant percentage van de omzet krijgt. Hierbij is het zaak, dat ons team een mooi en ruim plekje krijgt toegewezen waar men de ballonnen op een verantwoorde manier kan aanbieden aan de gasten/ bezoekers. Het team van Lachgas XL ontzorgt als het ware de organisatie van de verkoop van lachgas ballonnen.

Door de ruime horeca ervaring weten wij exact wat er verwacht wordt van het team van Lachgas XL. Op het evenement of feest treden wij op als ware gastheren richting de bezoekers. Het team van Lachgas XL verschijnt allemaal in dezelfde professionele en nette bedrijfskleding. Door de ruime ervaring op feesten, horeca en evenementen weten wij wat er gevraagd wordt van hard werken bij grote rijen aan de bar. Door een combinatie van de ruime ervaring en professionele apparatuur kunnen wij efficient en effectief werken. Onze taak is om jullie als organisatie volledig te ontzorgen. Wij zijn jullie hierin graag van dienst.

Lachgas XL heeft een eigen uitgeruste ballonnen bar. Deze kan desgewenst bij jou op locatie geplaatst worden. 

2) Anderzijds kunnen wij zowel lachgas, ballonnen als professionele spuitsystemen in bruikleen leveren, waarbij de organisatie zelf de lachgas ballonnen verzorgt en aanbiedt aan de bezoekers. Na afloop gaan de flessen en de spuitsystemen retour naar Lachgas XL.

Lounge clubs, shisha lounges en andere horeca kunnen wij desgewenst voorzien van kleinere lachgas flessen van bijvoorbeeld 1,5 of 2,0 kg die door de organisatie verkocht kunnen worden op bijvoorbeeld exclusieve VIP decks. Deze lachgas tanks zijn voorzien van een draaikraan, waar eenvoudig een ballon opgezet kan worden.

Eenvoudig online lachgas bestellen

Heb je binnenkort een feestje en ben je op zoek naar een leverancier van kwalitatief lachgas, neem dan zeker contact op met Lachgas XL. Lachgas bestellen doe je eenvoudig en voordelig via onze website. Kleine feesten of grote evenementen, iedereen is bij ons van harte welkom. Heeft het online bestellen van lachgas niet je voorkeur, dan kun je ons ook altijd contacteren middels het sturen van een e-mail of neem telefonisch contact op met onze klantenservice.

Vragen en/of benieuwd naar de mogelijkheden?

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL