Een Lachgas Tank in diverse formaten

Een lachgas tank kopen / huren doe je voordelig bij de gróótste leverancier van lachgas tanks. Afhankelijk van de gelegenheid kies je online het gewenste formaat. Voor een evenement of een feest met veel bezoekers kies je bijvoorbeeld voor de grote lachgas tank van 7,5 kilo. Voor de kleinere gelegenheden biedt het assortiment uitkomst met de 1,5 of 2,0 kilo tanks.

Eenvoudig online kopen

Het voordeel van Lachgas XL is de bezorging en de eenvoud waarmee je je gewenste lachgas tank kunt kopen / huren. De order kan eenvoudig online ingediend worden, waarna deze in behandeling genomen wordt. De lachgas cilinder huur je in principe, aangezien je vooraf een bepaalde borgsom betaalt. De borg wordt na ontvangst van de tank binnen 3 werkdagen teruggeboekt naar jouw bankrekening.

De werking van de lachgas tank

Iedere lachgas tank is schoon, afgewogen op kilo's en voorzien van een zegel op het mondstuk waar de ballon op geplaatst kan worden. Dit betekent dat je altijd zeker bent van de juiste inhoud en een correcte tank.

Zet de tank altijd rechtop en plaats de ballon op het mondstuk. Doe dit met beleid zodat deze niet beschadigd en je een nieuwe ballon moet nemen. Draai vervolgens de kraan rustig en met beleid open en laat de ballon langzaam met gas vollopen. De reden dat dit met beleid moet gebeuren is dat de tank voorzien is van lachgas. Dit gas is koud wanneer het uit de fles komt en daar kunnen de ballonnen niet tegen waarna ze stuk gaan. Bij langdurig en veel tappen kan het zijn dat de tank aan de onderzijde bevriest. Indien dit zich voordoet, kun je overwegen om de lachgas tank in een emmer of kuip met warm water te zetten. Op deze wijze haal je meer ballonnen uit de tank.

Afhalen is ook mogelijk

Wil je last minute een lachgas tank hebben, dan kun je ons altijd bellen voor een levering (afhankelijk van de afstand) of  voor het eigenhandig ophalen van een tank. Wij zorgen dat deze klaar staat zodat je deze kunt meenemen. Ook hierbij geldt betaling vooraf inclusief borg.

Vragen of interesse in tanks?

Zijn er onduidelijkheden of heb je interesse in een lachgas fles voor je feestje? Laat het ons weten en neem contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd voor je klaar!

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL