Lachgas Starterspakket voordelig kopen

Koop je lachgas starterspakket voordelig op LachgasXL.nl. De gróótste webshop op het gebied van lachgas ballonnen voor feestjes en evenementen. Voor de liefhebbers zijn er een drietal starterspakketten samengesteld, die voordelig online besteld kunnen worden. De pakketten worden te allen tijde discreet geleverd zonder herkenbare logo's, opschriften of afzenders.

Voordelig online kopen

Afhankelijk van de hoeveel ballonnen die je wilt maken, kies je je lachgas pakket. De starterspakketten zijn uitermate geschikt voor een gezellig feestje en zijn eenvoudig via de webshop te bestellen. Vul jouw adresgegevens in en reken veilig en eenvoudig online af. Na binnenkomst van de bestelling zal deze discreet en anoniem naar je opgestuurd worden.

Waaruit bestaat een lachgas starterspakket?

Met een lachgas starterspakket heb je alles binnen handbereik om je ballon te maken. Op de website vind je een drietal pakketten, te noemen zijn een Small size, Medium size en Large size starterspakket. Alle pakketten bevatten zowel lachgas patronen, ballonnen en crackers. Het verschil zit hem enkel in het aantal van ieder item.

Hoe werkt het?

Je hebt een ballon, een patroon en een cracker voor je liggen. Draai de cracker uit elkaar en plaats de ballon op de kop van de cracker. Plaats vervolgens de patroon in de houder van de cracker en draai de kop (met daarop een ballon gevestigd) voorzichtig en met beleid op de houder, waar de patroon in ligt. Op ten duur krijg je een beetje weerstand bij het dichtdraaien van de cracker. Draai door totdat je niet meer kunt. Op dat moment draai je de cracker weer voorzichtig los en zul je merken dat de ballon gevuld wordt met lachgas. Doe dit totdat het gas volledig uit de patroon is.

Vragen of interesse in een lachgas starterspakket?

Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 84 882 55 81 of stuur een email naar info@lachgasxl.nl.

Wij wensen je veel succes en plezier met het lachgas starterspakket.

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL