Lachgas kopen en laten bezorgen in Roermond

Ben je in Roermond en heb je zin in een lachgas feestje, bestel dan je lachgas inclusief accessoires online bij Lachgas XL. Naast het opsturen van lachgas doen wij ook huisleveringen na sluitingstijd ('s nachts) en in het weekend. Hier zitten echter wel €25 euro voorrijkosten aan verbonden. Wil je lachgas laten bezorgen na sluitingstijd of in het weekend bij jou thuis in Roermond, neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 084 882 55 81. Onze lachgastaxi's rijden 's nachts tot ongeveer 04:00 uur en staan graag voor je klaar.

Een professionele fles met lachgas

Het assortiment bestaat uit onder andere goedgevulde lachgas flessen. De collectie bevat diverse formaten, zodat er voor iedereen een geschikt formaat verkrijgbaar is. De cilinders zijn keurig afgewogen en voorzien van een zegel. Hierdoor weet je zeker dat de inhoud klopt met de aanduiding op onze website en dat je geen tweedehands fles ontvangt.

De fles kan eenvoudig rechtop gezet worden en is voorzien van een draaikraan en mondstuk. Op het mondstuk wordt de ballon geplaatst. Door middel van de kraan kan het gas in de ballon gespoten worden. Doe dit echter met beleid, zodat het lachgas er gefaseerd instroomt en de ballon langzaam groter wordt. Op deze manier bevriezen de flessen niet en kunnen er meer ballonnen getapt worden. Indien de fles wel bevriest omdat jullie met een grote groep zijn, dan is het aan te raden om de fles in een emmer met warm water te zetten. Dit voorkomt bevriezing, waardoor er meer lachgas uit de fles gehaald kan worden.

Lachgas patronen bezorgen in Roermond

Voor de liefhebbers heeft Lachgas XL ook goedkope slagroompatronen / lachgas patronen. De patronen zijn gevuld met 8 gram lachgas. Wil je gebruik gaan maken van patronen, dan is het raadzaam om hierbij ook lachgas crackers te bestellen voor jezelf en voor je vrienden. Een cracker is een geschikt alternatief voor de slagroomspuit en werkt in de praktijk iets gebruiksvriendelijker, omdat je niet met een grote spuit hoeft te werken.

Het assortiment bevat diverse lachgas crackers, waardoor er voldoende keuze aanwezig is. Wij raden de cracker aan die voorzien is van rubber. Dit heeft te maken met het feit dat de cracker koud wordt bij het vullen van de ballon. Maak je order compleet en bestel naast de lachgas patronen dus ook een cracker en uiteraard ballonnen.

Vragen of interesse in lachgas te laten bezorgen?

Onze klantenservice staat voor je klaar. Plaats de bestelling online via onze webshop, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer  084 882 55 81. Onze klantenservice staat voor je klaar en onze koeriers staan in de regel binnen 30 minuten bij jou op je feestje in Roermond. Have fun!

Wist je dat wij ook leveren en bezorgen in de regio Weert en Eindhoven?

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL