Filteren
Laten bezorgen?
  • Min. bestelbedrag €100,- (excl. borg)
  • Bezorgkosten €25,-
  • 30 km rondom Weert (Limburg)
Sorteer op:
Toon:

Lachgas Patronen kopen bij Lachgas XL

Ben je op zoek naar lachgas patronen? Stop met zoeken want op Lachgas XL vindt je de beste lachgas patronen en slagroompatronen tegen een scherpe prijs. Naast de n2o patronen vind je bij ons ook accessoires om een onvergetelijk feestje voor te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan de lachgas cracker, de slagroomspuit en niet geheel onbelangrijk, de ballonnen. 

De lachgas patronen bevatten 8 gram n2o en zijn eenvoudig te gebruiken in een slagroomspuit of cracker. Met de cracker of de spuit kun je eenvoudig en snel een lachgas ballon maken. Enkel de beste patronen vindt je terug op LachgasXL.nl. Dit alles is voordelig online te kopen in de webshop. Naast losse patronen bieden wij ook een lachgas starterspakket aan, verkrijgbaar in diverse formaten.

Eenvoudig online lachgas patronen kopen

We bieden diverse pakketten aan. Afhankelijk van de hoeveel lachgas patronen die je nodig hebt, kies je je pakket. Kopen gaat eenvoudig via onze online winkel, waardoor je niet naar de winkel in de stad hoeft. Plaats je bestelling in onze webshop, reken af en wij doen de rest. De order wordt opgestuurd en wordt afgeleverd op het adres dat jij hebt opgegeven tijdens het afronden van de aankoop. Wij versturen alles discreet zonder opdruk van logo's en afzenders, waardoor niemand ziet waar de bestelling geplaatst is.

Wat zijn Lachgas Patronen?

Lachgas patronen worden veelal in de horeca en bakkerswereld gebruikt voor in de slagroomspuiten. De lachgas capsules zijn gevuld met n2o - ook wel distikstofmonoxide genoemd - de technische naam voor lachgas. Door het inhaleren van lachgas krijg je tijdelijk een space die je naar je onderbewustzijn brengt. Lachgas wordt in de medische wereld ook gebruikt als verdovingsmiddel. In feite is het een anesthetisch, oftewel verdovend/ narcotiserend middel.

Het gebruik van lachgas patronen

Inhaleer het gas nooit rechtstreeks uit de lachgas patroon. Doe het te allen tijde in een ballon. Om het gas in de ballon te krijgen, dien je gebruik te maken van een lachgas cracker of een slagroomspuit. Doormiddel van de lachgas cracker of de slagroomspuit pomp je het n2o gas in de ballon. Het inhaleren geschiedt middels de lachgas ballon.
   
Weet je niet direct wat je online moet kopen voor je feestje, neem dan een lachgas starterspakket. Dit starterspakket bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van lachgas ballonnen.

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL