Filteren
Laten bezorgen?
  • Min. bestelbedrag €100,- (excl. borg)
  • Bezorgkosten €25,-
  • 30 km rondom Weert (Limburg)
Sorteer op:
Toon:

Lachgas fles bezorgen in avonduren en in het weekend

Onze lachgas koeriers rijden in de avonduren en in het weekend rond om jouw bestelde lachgas fles te bezorgen. Heb je een afterparty en wil je een fles laten bezorgen, neem dan telefonisch contact met ons op. Afhalen is uiteraard ook mogelijk, dit alles in samenspraak. Bel naar: 084 882 55 81.

Lachgas fles kopen bij lachgas XL

Ben je op zoek naar een lachgas fles dan ben je bij Lachgas XL aan het juiste adres. De flessen  kunnen eenvoudig online besteld worden via de webshop. Wij zorgen er vervolgens voor dat de lachgas fles volledig discreet bij je geleverd wordt. 

Het assortiment bevat diverse formaten. Zo bieden wij onder andere flessen aan gevuld met 1,5 kg, 2 kg, 3,5 kg en 7,5 kg. Voor evenementen en feesten hebben wij grote lachgas flessen gevuld met 37,5 kg. Deze lachgas cilinders zijn uitsluitend voor grote evenementen en partijen.

Het voordeel van een lachgas fles

Het voordeel van een lachgas fles kopen is dat de flessen gebruiksvriendelijk zijn en dat je geen gedoe meer hebt met crackers of spuiten. Iedere lachgas fles en tank is voorzien van een draaikraan inclusief mondstuk. Op het mondstuk kan eenvoudig een ballon geplaatst worden. Draai de kraan voorzichtig en rustig open en vul de ballon met gas. Iedere fles is voorzien van een verzegeling, zodat je weet dat de inhoud klopt en dat je in het bezit bent van een nieuwe en ongebruikte fles.

Een grote lachgas fles voordelig geprijsd

De 7,5 kg variant is een grote lachgas fles, voorzien van een kraan aan de bovenzijde. De fles is ongeveer 1 meter hoog en kan eenvoudig rechtop gezet worden. De grote fles is goed voor een groot aantal ballonnen. Heb je een thuisfeest met enkele vrienden, dan is een grote lachgas fles van 7,5 kg een uitkomst. Vergeet uiteraard niet om er ook lachgas ballonnen bij te kopen. Deze vind je ook terug in onze online winkel.

Huren met borg

Op een lachgas fles zit borg. Deze borg moeten wij helaas vragen aangezien de flessen duur zijn in aanschaf. Je huurt als het ware de fles en bij terugkomst storten wij binnen 3 werkdagen de borg terug naar je bankrekening. Een lachgas fles huren doe je bij Lachgas XL, de gróótste leverancier en winkel in lachgas flessen voor recreatief gebruik op huisfeesten, evenementen en party's.

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL