Lachgas ballonnen voor Evenementen & Festivals

Lachgas XL levert lachgas tanks in diverse formaten, zo ook voor festivals en evenementen van klein tot groot. Ben je bezig met de organisatie van een evenement of festival en ben je op zoek naar een gerenommeerde partij die jullie hierin kunnen bijstaan, vul dan geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in en onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op. We zijn in het bezit van ervaren teams en professionele spuitsystemen die jullie uitstekend van dienst kunnen zijn.

We bieden hierin twee mogelijkheden aan:

1) In samenspraak wordt er een ingerichte ballonnenbar gecreëerd, waarbij het team van Lachgas XL al het werk uit handen neemt en jullie als organisatie volledig ontzorgt.
(Lachgas XL heeft eventueel een eigen ballonnenbar)
2) We leveren de apparatuur en de lachgas tanks en jullie voorzien de toeschouwers eigenhandig van ballonnen,

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden die Lachgas XL aanbiedt voor evenementen en festivals, vul dan geheel vrijblijvend en zo volledig mogelijk onderstaand contactformulier in en er zal spoedig contact met je worden opgenomen. Hier vind je meer informatie omtrent de diensten en producten voor evenementen.

Spuit systemen nodig?
Ballonnen nodig?
Leave this field empty


Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL