Lachgas Eindhoven bestellen bij Lachgas XL

Lachgas XL is de gróótste leverancier van lachgas in Eindhoven. Onze koeriers bezorgen lachgas patronen, grote flessen, crackers en ballonnen snel bij jou thuis. Tevens is het mogelijk om enkele dagen vooraf aan je feest de bestelling via de website in te dienen. Wij zorgen ervoor dat alles netjes , discreet en ruim op tijd bij jou bezorgt wordt. Tevens nemen wij last minute bestellingen aan in de avonduren en in het weekend. Hiervoor dien je telefonisch contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 084 882 55 81. Voorrijkosten €25 en bezorging tot ongeveer 04:00 uur.

Lachgas patronen bestellen in Eindhoven

Onze lachgastaxi bezorgt lachgas patronen in Eindhoven en omgeving, denk aan Veldhoven, Valkenwaard, Heeze, Geldrop etc. De lachgas patronen zijn verpakt per 25, 50, 150 of 200 stuks. Hou er wel rekening mee dat je bij het gebruik van slagroompatronen ook een cracker of slagroomspuit nodig hebt om de ballon te vullen. Mocht je dit onhandig vinden of niet gebruiksvriendelijk, neem dan een kijkje in onze collectie flessen.

Lachgas Flessen, ook verkrijgbaar voor regio Eindhoven

Geen gedoe en gerommel met slagroompatronen, neem dan een kleine of grote lachgas fles met draaiknop en mondstuk. De flessen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Wij leveren de flessen altijd met zegel af, zodat je weet dat de inhoud klopt en je dus geen tweedehands fles ontvangt.

Op de fles zit borg. De borg dient betaalt te worden en ontvang je terug bij het inleveren van de fles. De borg moeten wij helaas vragen en heeft te maken met de inkoopprijs van de professionele fles. Wij gebruiken enkel kwaliteitsflessen en daarom moeten we een kleine borg aan jullie vragen.

Bestellen en laten bezorgen door Lachgas XL

Wanneer er voldoende tijd is kun je je bestelling eenvoudig en snel online plaatsen in de webshop. Zit je in Eindhoven op een feestje en zijn jullie op zoek naar lachgas in het weekend of in de avonduren, neem dan telefonisch contact met ons op. Onze koeriers bezorgen jouw lachgas patronen of flessen op het door jou aangegeven adres. Zit je gevesitgd in Utrecht, contacteer dan ons lachgas depot in Utrecht.

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL