Filteren
Laten bezorgen?
  • Min. bestelbedrag €100,- (excl. borg)
  • Bezorgkosten €25,-
  • 30 km rondom Weert (Limburg)
Sorteer op:
Toon:

Lachgas cracker kopen in de winkel van Lachgas XL

Een lachgas cracker heb je nodig om het gas uit een lachgas- of slagroompatroon te krijgen. Het voordeel van een lachgas cracker is dat deze gebruiksvriendelijker is dan een slagroomspuit en is boven alles ook nog eens een stuk goedkoper. Wat wil je nog meer!

Wat is een lachgas cracker?

Een lachgas cracker kun je kopen in verschillende varianten, denk aan een variant van rubber of aluminium. In de praktijk is de lachgas cracker van rubber meer geliefd, aangezien deze niet koud wordt of bevriest bij het laten ontsnappen van het gas uit de patroon.

Wat is een lachgas cracker, zal hieronder nader uitgelegd worden. Een cracker bestaat uit twee delen; een kop en een houder. De kop en de houder worden middels een schroefdraad op elkaar gedraaid. In de kop van de lachgas cracker zitten gaatjes. Door deze gaatjes gaat het gas in de ballon. Het is eigenlijk een simpel ding, echter noodzakelijk bij het maken van lachgas ballonnen bij het gebruik van patronen. Kies je voor een fles, dan heb je geen cracker nodig en kun je eenvoudig gebruik maken van de draaikraan en het mondstuk.

Hoe werkt een cracker?

Draai de kop van de houder en plaats de patroon in de houder. Vervolgens trek je de ballon over de kop. De kop draai je vervolgens met beleid op de houder. Als het goed is voel je op ten duur wat weerstand. Dit betekent dat de kop zich als het ware vastbijt in de lachgas patroon. Draai de kop voorzichtig door totdat je niet meer kunt. Nu is het zaak om de kop rustig en met beleid een kwartslag terug te draaien. Zoals je ziet en merkt wordt de ballon gevuld met gas.

De crackers die worden aangeboden op LachgasXL.nl zijn compatibel met patronen van 8 gram en 7,5 gram.

Koop je lachgas crackers in de online winkel

Het assortiment lachgas crackers bestaat uit diverse varianten en kleuren. Zo bieden wij crackers aan van aluminium, maar ook crackers van rubber vind je terug in de webshop. Tevens kun je een mooie kleur uitkiezen.

Door de duurzaamheid en kwaliteit van de crackers is Lachgas XL razend populair voor de aanschaf van deze accessoires. De levering is altijd discreet en anoniem, zodat niemand ziet wat je besteld hebt. De prijs is uitstekend en de lachgas crackers zijn meermaals te gebruiken.

Vergeet je bestelling niet compleet te maken en bestel tevens voldoende lachgas ballonnen en patronen, zodat je een onvergetelijk feestje tegemoet kunt gaan met vrienden en vriendinnen. Lachgas kopen inclusief accessoires doe je op LachgasXL.nl.

Mocht je verder vragen hebben, dan vernemen wij deze uiteraard graag van jou. Onze klantenservice zit voor je klaar.

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL