Lachgas Cilinder kopen bij Lachgas XL

Ben je op zoek naar een lachgas cilinder voor een onvergetelijk feestje, neem dan een kijkje in het assortiment op de website. De collectie bestaat uit diverse formaten, welke online besteld kunnen worden. Naast de lachgas cilinders leveren wij ook accessoires zoals ballonnen, crackers en patronen.

Verzegeld en gegarandeerd

Iedere lachgas cilinder is voorzien van een verzegeling. Dit betekent dat je waar voor je geld krijgt met betrekking tot de inhoud van de cilinder. Tevens geeft dit aan dat je geen tweedehands lachgas cilinder ontvangt.

Het voordeel van een lachgas cilinder

Het voordeel van een lachgas cilinder bevindt zich in de gebruiksvriendelijkheid. De cilinder bevat een beugel waarmee hij eenvoudig opgetild en verplaatst kan worden. De lachgas cilinder is voorzien van een handige draaikraan met mondstuk. Op het mondstuk kun je de ballon plaatsen. Tevens is de cilinder aan de onderzijde plat, waardoor deze eenvoudig rechtop gezet kan worden.

Wij bieden diverse formaten aan. Te noemen zijn lachgas cilinders gevuld met 1,5 kg, 2 kg, 3,5 kg en 7,5 kg. Voor evenementen en horeca hebben wij lachgas cilinders in ons assortiment van 30 kg en 37,5 kg. Deze worden exclusief ingezet bij grootverbruik. Bij interesse in een grote lachgas cilinder kun je contact met ons opnemen.

De werking van een lachgas cilinder

Indien je geen ervaring hebt met een lachgas cilinder, is het raadzaam om deze alinea door te nemen. Het is van belang dat de cilinder te allen tijde rechtop staat. Plaats de ballon op het mondstuk en draai voorzichtig en rustig de kraan van de cilinder open. Je zult merken dat de ballon langzaam volloopt met lachgas. Belangrijk om te weten is dat je het lachgas nooit rechtstreeks uit de fles mag inhaleren. Hierdoor ontstaat er kans op bevriezing van lippen, longen en tong. Gebruik dus altijd een ballon wanneer je gebruikt maakt van lachgas tanks.

Contact opnemen?

Heb je een vraag of interesse in een lachgas fles. Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice of plaats je order veilig en vertrouwd via onze webshop.

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2023 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes
Helaas! Beste bezoeker

Wegens een wetswijziging zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten per direct en permanent te stoppen. Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Team Lachgas XL