Welkom

Lachgas XL verkoopt geen producten aan personen onder de 18 jaar. Om onze website te kunnen bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.

Bent u 18 jaar of ouder? Nee Ja

Lachgas bezorgservice in 30 Minuten

In de avonduren, 's nachts en in het weekend bezorgen wij lachgas op jouw feestje. De bezorgkosten bedragen 25 euro per bestelling. Eventuele borg op de artikelen dient voldaan te worden en wordt uiteraard gecrediteerd bij het retour ontvangen van de fles. Wij streven ernaar om binnen 30 minuten bij jou op locatie te zijn. Let op: wij bezorgen enkel de artikelen die weergegeven zijn op deze pagina. Bij interesse, bel onze bezorgservice: 084 882 55 81.

Minimale bestelwaarde en assortiment

De minimale bestelwaarde bedraagt €100 euro exclusief de bezorgkosten van €25 euro en eventuele borg. De borg ontvang je retour zodra wij de fles(sen) terug hebben.

Het assortiment dat wij bezorgen is beperkt en heeft te maken met de minimale bestelwaarde. Wens je artikelen te laten bezorgen die onder de minimale bestelwaarde liggen, dan raden wij je aan om deze online te bestellen, zodat we de order met de pakketdienst naar je toe kunnen sturen. Houdt er echter wel rekening mee dat de pakketdienst enkel levert op werkdagen (maandag t/m vrijdag, uitgezonderd van feestdagen).

Het bezorgen van lachgas

Zoals reeds vermeld bezorgen wij lachgas op jouw thuisfeest of horecazaak. Heb je een mooie lounge of zit je op een afterparty en ben je opzoek naar een lachgas bezorger, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij beschikken over de beste en snelste lachgas koeriers die stuk voor stuk streven naar een levering binnen 30 minuten.

Momenteel bezorgen onze lachgas koeriers enkel in de regio Limburg / Brabant. Ons streven is om dit spoedig uit te breiden naar een landelijke dekking, zodat we ook in het noorden, oosten en westen kunnen bezorgen.

Klantenservice We staan voor je klaar
0031 84 882 55 81 info@lachgasXL.nl Contact
Ma - Do09.00 - 22.00 Vr - Za 09.00 - 04.00 Zo13.00 - 22.00
Copyright Lachgas XL 2020 - Algemene voorwaarden - Disclaimer - Cookies - Sitemap -
Betaalmethodes